Vad kan vi hjälpa dig med?

För att rikta sökmotoroptimeringen till just dina potentiella kunder utför vi en noggrann och anpassad sökordsanalys. Resultatet av sökordsanalysen kommer sedan vara grunden för ert kontinuerliga arbete. För att hemsidan eller webbshoppen skall vara uppbyggd och innehålla rätt information för Google och andra sökmotorer utför vi en grundlig analys och arbetar fram förbättringsområden.

Varför satsa på Sökmotoroptimering?

Den största fördelen med att vara synlig i den organiska träfflistan är att du når just dina potentiella kunder när de faktiskt letar efter just dig, dina produkter eller tjänster. En annan stor fördel är att arbetet är långsiktigt. Ett bra arbete nu med ett visst underhåll kan du förvänta dig resultat av i flera år framöver.

Dessutom är sökmotoroptimering ett relativt billigt marknadsförings alternativ och du kan dessutom med hjälp utav Google Analytics mäta exakt vilka effekter ditt arbete resulterar i och hela tiden följa upp och förbättra.

 

Vår syn på Sökmotoroptimering

För oss handlar inte bara sökmotoroptimering (SEO) om att din e-butik eller hemsida skall få så stor synlighet i de organiska sökresultaten i sökmotorerna som möjligt. Webbplatsen skall också bli synlig för rätt personer som sedan
också konverteras till betalande kunder.

Vi anser att sökmotoroptimering är ett kontinuerligt arbete och en nödvändig grundsten för att uppnå en god försäljning online men också att söklistan är den bästa digitala marknadsplatsen för dig med en fysisk butik eller annan verksamhet.